onsdag 25 augusti 2010

Uppföljning

Hej!

För ca. en månad sedan ansökte jag om tjänsten som din kärlek. Vi träffades under några mycket trevliga sammankomster och jag upplevde det som att våra gemensamma intressen och vår ömsesidiga förståelse och respekt för varandra borgade för ett fortsatt engagemang. Det har nu gått några dagar sedan du skulle komma med information hur tillsättningen av tjänsten fortlöper, och jag önskar med detta meddelande skaffa mig ytterligare kännedom om situationen. Jag menar nämligen att du skulle göra ett stort misstag i att missa chansen för fortsatt engagemang med en så för tjänsten passande kandidat. Så som jag är övertygad om att du gjort dig föreställning om, är jag nämligen ett djävla kap. Därför undrar jag nu ödmjukt:

Fick jag jobbet?

Mvh,

Omintekanduläggadigpåmotorvägenochvänligeninväntalångtradarna.

8 kommentarer:

Agnes sa...

Jag har hört om detta på annat håll. Undrar när vi ses för att diskutera det.

Mvh
kvinnan som kunde tala med män

Anna Tholl sa...

Senast surfiskfest! Senast.

... förövrigt var inte texten 100% självupplevd. Men typ.

Julia sa...

Haha, dagens skratt. Underbart.

Anonym sa...

Hej!

Gillar bloggen och är såå glad för att det finns andra som orkar tänka på gender issues, det är jobbigt att gå omkring o känna sig arg för sig själv...

Om Lisa inte har sagt det så är du medbjuden att joina oss i en helt opretantiös bokklubb. Lisa gjorde första bokvalet - Ann Heberleins Det var inte mitt fel (jag är redan irriterad..).

Skulle vara kul om du ville vara med, kommer fortsätta läsa här i vilket fall.

Hälsar // Sofia Rådström (vi träffades hemma hos Lisa på hennes 40-årskalas)

http://blogg.amelia.se/upqi/

Anna Tholl sa...

Haha! Networking! Syrran och jag har redan grälat om Heberlein, men visst skulle det vara kul på cirkel! Vi hörs genom bitcheLisa!

Anna Tholl sa...

Förövrigt fick jag inte jobbet. Jag kanske inte hade tillräckligt go! Ha ha. Ha ha. *grinar* *äter glass* *initierar manshatarklubb med vännerna*

En random Sara sa...

Gud, det där inlägget är mitt liv i en liten ask kan man säga. Och näe, jag fick inte jobbet jag heller. Himla skitkärleksliv.

Anna Tholl sa...

Random Sara: sök tröst hos dina vänner. Och glöm inte att du också är den som anställer i en relation.