lördag 19 september 2009

ligg med en feminist!

Tänkte tipsa om lite "rolig" läsning från Slitz.

Tror ni det gäller manliga feminister också? För här har vi en feministtjej som jävligt gärna vill ligga (tänkte sluta där men fortsättningen är:) med en manlig feminist. Bara nångång liksom, för att få se och känna hur det är. Tror det skulle vara roligt. Men så tänker jag, hoppsan hejsan, det här händer visst aldrig mig (att han säger:) (undrar varför?):

"– …och det är könsmaktsbalansen i samhället som gör att det finns en underklass, det är en agenda som drivs medvetet av patriarkatet…
– Precis, precis… det är för jävligt, är vad det är (bruden skakar förstående på huvudet).
– …och det är därför det måste lagstiftas om att få in fler kvinnor i bolagsstyrelser och i riksdagen, eftersom de har kvinnliga egenskaper…
– Exakt, precis… Vill du ha en drink till?
– Nej. Enligt queerteorin…"

Eller är det nån som har något förslag?

3 kommentarer:

malin sa...

Åh, det var väldigt roligt. Blir så sugen på att ligga helt plötsligt! Eller kanske hellre beskt te och ben & jerrys?

Mi Sli sa...

Kan nån förklara för mig varför Slitzmänniskan vill ligga med kvinnor han uppenbarligen föraktar? Jag blir äcklad av tanken att det är just det som är grejen. Kåtheten ligger i föraktet va? Att känna att man lagt ned något.

Anonym sa...

fy fan jag önskar att jag inte hade läst det där.. jämföra sexuella erövringar med skalper, så jävla obehagligt, vem fan är den snubben? jag hatar slitz.