söndag 22 november 2009

Flickvännen

Igår blev jag upphånglad på dansgolvet. Det var ingen som tyckte det var jobbigt utom killens förmodade flickvän som slet iväg med honom i ett stadigt grepp i örat.

Easy come, easy go tänkte jag.

Jag blir alltid glad när människor tänker efter och ifrågasätter vad som blir berättat för oss. De här inläggen diskuterar om jämställdhet verkligen ska förstås i termer av omvända normer och om fattigdom verkligen är oförmågan att kunna shoppa?

Tack gode gud att diskussionen finns och fortsätter.

7 kommentarer:

Kerstin sa...

Mer hångel till folket i allmänhet och Mi Sli i synnerhet!

Mi Sli sa...

Ja, exakt. Så kanske jag slutar skriva inlägg om mina fantasier.

Kerstin sa...

Nä, fantasier är fina grejjor! Keep on keeping on ha fantasier!

Lara Craft sa...

Oj oj oj. Mitt liv vore helt dött utan fantasier.

Mi Sli sa...

Fantasier, javisst! Men att outa dom på bloggen? Den var aldrig tänkt att vara en dagbok, men långsamt verkar den bli mer privat.

Det slutar väl med att jag lägger upp bilder på mina outfits.

Kerstin sa...

Men fantasier kan jag tänka är så himla oprivat. Fantasier kommer och går, förändras, byter skepnad, försvinner, byts ut. Väldigt fragmenterade och inte alls identitetsskapande. För mig är de alltså därför inte alls privata, just för deras flyktighet. Det privata är något mer beständigt. Nu ska jag sluta flumma och cykla hem till verklighetens tvättkorg.

ps, outfits är bra! Du är jämt så snygg. Jag vill ha dina byxor med hög midja. Frågade jag dig om var du hade köpt dem? I sånna fall har jag glömt bort.

Mi Sli sa...

Det var väldigt fina ord om fantasier. Väldigt.

Byxorna: 2nd hand, 30:-

FYND